Beställ deras Pannacotta med 28 år lagrad balsamico på toppen. Om inte annat för nöjet att se personalen lägga sista handen vid underverket.

Februari, 2009
Taverna Trilussa, Rom

Direkt när du stiger innanför dörren så vet du att du har kommit rätt...det liksom strömmar mot dig...den goda känslan av familj, mat och dryck. Mamma och syster i köket och sonen som välkomnar i dörren, kan det bli bättre?

Ja det kan det...2000 vinflaskor att välja på och en riktigt spännande meny. Först lite förvirrande av allt gott, men snabbt ser du att det är det enorma utbudet av ostar från alla hörn av italien, och en sida med bara olika sorters prociutto som gör den ovanligt tjock och tilltalande!

Deras Ossu Bucco är lätt att rekommendera...ja förresten inget kan gå fel. Här är det alldeles extra bra service och det är ett riktigt nöje att prata med personalen. Tid tar de sig trots att det varje kväll är helt fullt. Det är ett ställe med massor av charm och god mat. Ett ställe du måste besöka om du gillar riktigt god mat!


Trestevere är ett mysigt område i Rom och sista åren har det blommat upp ordentligt. På sina håll lite turistigt men med en viss charm.I detta hörn av stadsdelen är det dock avslappnat och casual.

Hit kommer du för att äta riktigt gott! Det kryllar av italienare! Hela stället är underbart levande och det blir enkelt ditt stammisställe. Får jag välja en restaurang i Rom så kanske det skulle bli Taverna Trilussa...missa den inte!

Taverna Trilussa Trastevere
Via del Politeama 23-25, Rom
+39 06 5818918

Katarina Alwin AB - "flying marketing" | Fjrde Lnggatan 18 | SE - 413 27 Gteborg | Sweden
info@katarinaalwin.se | mobile +46 73 8105078