November 2010
Koppi Kaffe & Rosteri | Helsingborg

På Koppi Kaffe & Rosteri i Helsingborg hittar du riktigt gott kaffe ihop med passion och känsla. Lokalen ligger mysigt på Norra Storgatan och servicen är suverän. Här kan du fråga om allt du vill runt kaffe och även te.

De två ägarna Anne Lunell och Charles Nystrand lägger mycket energi på att finna de allra bästa och mest unika kaffesorterna. Varje kaffe de rostar har genomgått en lång och krävande arbetsresa. Deras kaffe kommer från höglänta gårdar i unika microklimat med fina jordmåner. Det gör deras kaffe speciellt gott.

Med varsam rostning och hänsyn tagen till profilen som anpassas till varje kaffe så utvecklas fantastiska smaker och aromer som blir unikt för varje sort och ursprung. Det känns när du smuttar på din cappuccino!


Här kan du även finna gott te som t ex Europeisk Chai, en kryddblandning som blandas med deras te Assam Mokalbari East. Mycket gott tillsammans.

Menyn bjuder på läckra bakverk och smörgåsar som tillfredställer den kräsnaste av läckergommar. Så stoppa till och ta en fantastisk fika i Helsingborg och njut lite extra av god omvårdnad uppflugen på barstolar vid fönstret!

Rekommenderar gärna deras kaffe The Real McCoy Espressoblandning. En mix av Daterra Sweet collection (Brasilien), Elida natural (Panama), Volcancito (Panama) och Zalmari Estate (Costa Rica). En söt, fyllig espressoblandning med nyanser av mogna bär, nötter och choklad.

 

Koppi Kaffe & Rosteri
Norra Storgatan 16
252 20 Helsingborg
www.koppi.se

Katarina Alwin AB - "flying marketing" | Fjrde Lnggatan 18 | SE - 413 27 Gteborg | Sweden
info@katarinaalwin.se | mobile +46 73 8105078