November 2010
Screaming Beans Coffee & Bread | Amsterdam

På en mysig liten gata mellan kanalerna hittar du Screaming Beans & Bread. Där kan du njuta en riktigt god espresso eller cappuccino. Här är alla som jobbar dedikerade, personliga och serviceinriktade. De älskar kaffe och det känns självklart och välkomnande att var på besök och ta en kaffe.

De köper själva in och rostar sina bönor. Såklart säljer de flera olika rostningar och blandningar som du kan ta med hem till din egen espressomaskin. Fråga efter deras kunniga råd om du funderar på något.


De säljer nybakat underbart bröd men vänta inte för länge om du vill ha med en limpa hem, det är slut efter lunch. Det här lilla hålet i väggen är ett perfekt stop när du vill njuta en god kaffe, färskpressad juice, äta en fräsch sallad, nygjord fruktsallad eller en smörgås till lunch eller som snack mellan museumbesök och shopping.

Det ligger i mysiga kvarter där det är enkelt att strosa runt i timmar. Håll reda på kanalerna bara, det är lätt att tappa bort sig bland gatorna.


På Screaming Beans kan du även gå på kurs och lära dig det mesta om kvalitetskaffe, hur du får till en perfekt espresso och hur man blir en suverän barista hemma i din egen lägenhet. Missa dem inte!

Screaming Beans Coffee & Bread
Hartenstraat 12
Amsterdam
+31 (0)20 6260966
www.screamingbeans.nl

Katarina Alwin AB - "flying marketing" | Fjrde Lnggatan 18 | SE - 413 27 Gteborg | Sweden
info@katarinaalwin.se | mobile +46 73 8105078